Mål jag hade för ett halvår sen

Hejsan! Jag hoppas att ni tyckte om inlägget igår om mina mål 2015. Efter att ha letat lite i mitt bloggarkiv kom jag över mål som jag hade för ett halvår sedan. Och jag har bestämt mig för att ni ska få se dem och läsa mitt gamla inlägg om dem. Så här kommer inlägget jag skrev för ett halvt år sedan:
 
"Det finns så mycket jag vill, men som jag inte alltid kan eller vågar. Jag är ingen fegis eller latmask, bara försiktig och nyfiken. 
Läste precis blogg.se:s bloggskola där det stod att man behövde en intresseväckande inledning, så där har ni den! So much deepshit.
 
Men här kommer mina mål! Nästan alla, men vissa mål är privata och dem får ni inte veetaa.  
 
 
  • Att åka läskigare saker på grönan är ett av mina mål. Har hitills åkt nyckelpigan. Men jag kan skylla på att jag bara har varit på grönalund en gång, och det var förrförra året. Satte.. Men innan 2015 ska jag försöka åka vilda musen och kvasten. Börjar bli tuff asså. 
  • Få en blogg med ca 100 läsare. Det tror jag är ett mål som jag antingen aldrig kommer nå till, eller gå förbi. Men det skulle vara fett roligt att ha en lite större blogg.. Just nu tittar jag aldrig på statstik då det bara är stressigt... Men om en månad eller så kan jag titta igen. Förre gången väntade jag mig 5 läsare och det visade sig vara lite mer än så. 
  • Att förbättra mina kunskaper i Engelska. Tycker själv inte att jag är dålig på Engelska, men jag kan klart bli bättre. Jag tränar varje dag några timmar och väntar mig stordåd till nästa termin. 
  • Få magrutor, vem vill inte ha det asså? Men det blir nog nästa år..  Alltså... hur coolt skulle det inte vara att få magrutor och biceps?? Att kunna äga ut alla Bodybuilters där ute som tror att de e nått. Nejdå de är säkert jätteduktiga.. När jag och mina kompisar går förbi med våra kommande magrutor kommer vi att äga. Så är det bara.
 
 
 
Detta är mina mål och jag ska fasiken nå hälften av dem innan 2015! Annars blir jag bennemig sur. Haha ojoj här var det fult språk.. 
Att ha som mål att vinna något tråkigt spel på Iphone är inget för mig. (Tror dock att det är få som har det som mål). Mina mål är storslagna, jag ska göra stordåd.. 
Det bli mer jobb för en när man har mål att uppfylla, men i längden kommer det att löna sig. Jag tror att man blir lyckligare som människa, jue mer man är med om. Livet är tråkigt utan något att sträva mot. 
Tycker att alla där ute ska ta och börja skaffa mål, utmana gränserna lite.. Det är målen som gör at ni utvecklas. Så hopp upp från soffan och kom på vad ni vill ha gjort innan sommaren är över. För ärlig talat, det är upp till en var och en, ingen annan kommer att göra "karriär" åt en. 
 
 
 
 
Puss på er."
 
 
 
 Haha gud asså... Kom ihåg att det var ett halvt år sen jag skrev det där. Då skrev jag på ett "annorlunda" sätt för att locka läsare. Men jag skrev att jag ska nå hälften av dem innan 2015, så nu ska vi se om jag har lyckats-
 
- Jag har inte åkt vilda musen eller kvasten på grönan, men jag åkte balder på liseberg och jag anser att det räknas. KLART
 
- Jag slutade blogga och började om från början med bloggen nu igen och har inte hunnit få 100 läsare/dag än, INTE KLART 
 
Jag har blivit grymt mycket duktigare på Engelska. KLART
 
- Jag har inte fått magrutor, men jag har fått mer muskler. Dock är inte magrutor ett mål längre. HALVKLART
 
 
Så ja. jag klarade hälften av målen. Jag är nöjd över det, men jag märker att jag har ett annat tankesätt med vad jag vill än vad jag hade när jag skrev det där inlägget. Både bra och dåligt, jag gillar när man har konkreta mål och lite bisarra drömmar,( som magrutemålet), men samtidigt känns mina nya mål seriösare. 
 
 
 
Sofie Selling
2015-01-02 @ 12:26:52
URL: http://sofieselling.blogg.se/

Haha vilka bra mål du hade :)
fin bild

Svar: tack:)
Olivia

Amanda Jona [SPONTAN]
2015-01-02 @ 13:19:34
URL: http://spontan.blogg.se

Bra jobbat! :)

Svar: tack:)
Olivia

PAULINA [smink, skönhet och träning]
2015-01-02 @ 16:19:21
URL: http://onlypaulinaa.blogg.se

Intresserad av smink, skönhet och träning?
Välkommen till min blogg!

Gott nytt år! Kram!

Svar: Låter spännande<3
Olivia

Elin karlsson
2015-01-02 @ 16:23:46
URL: http://baraaeelin.blogg.se/

Vad skönt att du klarade hälften :)

Svar: Ja visst är den!

Svar: Jaa haha:*
Olivia
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloggprinsessa.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Olivia och är 14 år. I denna blogg kommer du att få lära känna mig och hänga med i min vardag. Du kommer att läsa om motgångar och framgångar och höra om vad jag tycker och tänker om saker och ting. Välkommen!

RSS 2.0