Sad moments

Idag var den sista dagen som jag var med min närmast vän, på tre veckor. Helt sjukt. Hon kommer att vara i Afrika ett tag.

Känns väldigt sorgligt och surt eftersom att vi är ett tight gäng på fyra. Två skrattglada piff och puffare som alltid jätteroligt ihop och hon och jag. Men nu blir vi bara tre.
Jag hoppas verkligen inte att jag blir tredje hjulet. Det skulle svara enormt jobbigt, ärlig talat. Ibland kan det kännas så och därför känns det bra att vi har andra människor i klassen som jag också är nära.
Satte... Får se hur detta går. Är jue mest hon som jag åker till Afrika med som jag umgås med efter skolan. Så det kommer att bli lite omvänt för mig... Vi är jue ganska lika. Men man får se positivt! Lära sig något nytt, lära känna nya människor och stärka banden med piff och puff och andra klasskamrater!
Ha en bra kväll!

bloggprinsessa.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Olivia och är 14 år. I denna blogg kommer du att få lära känna mig och hänga med i min vardag. Du kommer att läsa om motgångar och framgångar och höra om vad jag tycker och tänker om saker och ting. Välkommen!

RSS 2.0