Inspirationen tog slut

Nu har jag suttit läänge med den här himla uppsatsen, ändå har jag inte kommit särskillt långt.. Inspirationen försvinner, när jag inte skriver med hjärtat haha! men nu är det nog över, får se om jag försöker något mer med uppsatsen. 
Iallafall så blir det pizzakväll ikväll! Vi kommer att göra hemmagjord pizza, baconlindad hallomii och jucie. Mums mums mums. men ni förstår kanske om jag inte är jätteinspirerande just nu, är inte särskillt inspirterad själv... 
 
❤ BAMBI ❤
2015-01-11 @ 17:23:27
URL: http://fames.se/bambi

Ibland är det bra att släppa det lite så kommer inspirationen när man minst anar det! Gott med pizza! Ha en härlig kväll :D

Svar: Haha eller hur. Jättegott:)
Olivia

Kattis
2015-01-11 @ 17:55:58
URL: http://stellaefoto.blogg.se/

Låter jättegott med hemmagjord pizza, men tråkigt att inspirationen försvunnit. Förhoppningsvis behöver du en paus bara eller god natts sömn så kommer den tillbaka sen!:)

sv: Tack snälla!:)

Svar: Ja hoppas det:) ja jättegott!
Olivia

Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta
2015-01-11 @ 18:26:46
URL: http://domkallarmighannes.com

Svar: Kul att du ville vara med i veckans blogg! En vinnare är nu publicerad så gå in och kolla om de blev du och passa på att anmäla dig till nästa veckas omgång för att få en ny chans:

Rebecca
2015-01-11 @ 18:53:21
URL: http://fames.se/beccarosan/

Nu är vinnaren av veckans blogg dragen, kolla om du vann :) kran
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloggprinsessa.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Olivia och är 14 år. I denna blogg kommer du att få lära känna mig och hänga med i min vardag. Du kommer att läsa om motgångar och framgångar och höra om vad jag tycker och tänker om saker och ting. Välkommen!

RSS 2.0