Godmorgon!

Äntligen är det jullov! Jag behöver verkligen det. Denna termin har varit TUFF, med många prov, inlämningar, presentationer och liknande. Jag skulle definitivt inte ha orkat prestera på topp om inte vårt kära jullov fanns..


Jag är otroligt nöjd med denna termin. Betygen var som jag hade hoppats och jag har haft det trevligt.
Dock finns det alltid baksidor med allt. Stress tex. Nästa termin får jag inte hamna i situationer där jag bara pluggar och pluggar dagar i sträck, utan att göra något roligt. Jag har hellre lite lägre betyg. 
Tillslut när det hade varit några extra tuffa veckor kändes allt bara "mörkt" i livet. Inte så att jag mådde dåligt, men det fanns lixom inget som jag längtade efter. Och så får det absolut inte vara. 
Så fokus till nästa termin är att ha lite roligt och boka in saker att längta till. Ta lite chanser och se vart det leder. Inte att plugga ihjäl mig. 

Lite tips & mål för att ha roligt nästa termin:

- Boka in saker som du kan se fram emot, behöver inte vara något stort, men kanske en fika med vänner eller en tur till grönan?

- Börja i tid! Sånt gör skillnad. Vänta aldrig till sista stund för att plugga till ett prov, utan börja i tid och slipp att känna stress.

- Motionera. Det gör skillnad! Om man inte har motionerat på två dagar och ska plugga kan man inte koncentrera sig. Det tror jag att ni har känt själva?;) och då räknas det inte att bara köra gym flera gånger i veckan, man måste komma ut och se världen. 

-Pausa då och då. Man orkar inte sitta i en timme och plugga. Jag tror att det är efter 20 minuter som man börjar jobba sämre än vad man skulle ha gjort tidigare. Kroppen orkar inte koncentrera sig så länge.

Men nu är det jul! Och inte tid för att tänka på skolan.. Nope nu ska jag göra exakt vad jag vill, utan att behövs ta hänsyn till läxor. 
Äntligen är det jullov! Jag behöver verkligen det. Denna termin har varit TUFF, med många prov, inlämningar, presentationer och liknande. Jag skulle definitivt inte ha orkat prestera på topp om inte vårt kära jullov fanns..Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloggprinsessa.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Olivia och är 14 år. I denna blogg kommer du att få lära känna mig och hänga med i min vardag. Du kommer att läsa om motgångar och framgångar och höra om vad jag tycker och tänker om saker och ting. Välkommen!

RSS 2.0